פנקייק כשר לפסח

ב

IMG_4277-web

מנה מפנקת שלא מרגישים בה שום התנצלות על כך שמדובר במוצרים של פסח. אפשר לגוון בתוספות עם מה שאוהבים, כמו בפנקייק רגיל: פירות מטוגנים קלות בחמאה, רוטב שוקולד, רוטב פירות יער וגלידות.
בצילומים: עם קצפת, תותים ומייפל.
מנה לאדם רעב יכולה להיות של 4-5 יחידות קטנות.

מצרכים (ל-5 יחידות קטנות):
1 ביצה גדולה (L)
4 כפות קמח תפוחי אדמה
2 כפות קמח מצה
כ-3 כפות חלב
חצי כפית אבקת אפיה כשרה לפסח
חצי כפית סוכר
קורט מלח
תמצית וניל
חמאה/שמן צמחי לטיגון

אופן ההכנה:
מקציפים את הביצה במטרפה להכפלת נפח וקבלת קצף בהיר.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים על המטרפה. הבלילה אמורה להיות נוזלית-סמיכה, כך שאפשר לצקת ממנה בכף על מחבת מבלי שתהפוך לקרפ דק. אפשר להוסיף מעט קמח מצה, אם היא דלילה מידיי.
ממיסים חמאה על מחבת, יוצקים מסביב כל פעם כף מהבלילה. מזהיבים משני הצדדים.
מוציאים, מגידים חם עם תוספות שאוהבים.

IMG_4281-web

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s