קרם שוקולד לבן ונגיעות פירות

ב

IMG_7877-web2

קינוח מצוין מבית היוצר של השפית לירז שדה, מברסרי עין כרם. ניתן לאכול חצי קפוא, או בטמפרטורת החדר, אפשר להגיש עם רוטב חם/קר של שוקולד, או פירות יער, או לקשט בנגיעות פרי, כפי שהגישה שדה. שילוב עלי בזיליקום צעירים הוא הברקה ששווה לאמץ בכל צורת הגשה, הם משתלבים מצויין עם שוקולד לבן.

מצרכים (ל-18 מנות):
290 גרם חלב
חמישה וחצי דפי ג'לטין  מושרים במי קרח
400 גרם שוקולד לבן קצוץ או במטבעות
340 מיליליטר שמנת

אופן ההכנה:
מערבבים חלב ושמנת ומביאים לרתיחה עדינה. סוחטים את דפי הג'לטין מהנוזלים, מוסיפים לשמנת ומערבבים עד שהגלטין נעלם לגמרי. יוצקים על השוקולד הלבן ומחכים כדקה. טוחנים בבלנדר מוט ידני עד ליצירת אמולסיה אחידה. מוזגים לתבניות סיליקון ומקפיאים ל-12 שעות. מעבירים למקרר

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s