קדאיף גלידה

ב

IMG_5158.jpg-web

הניגוד בין הפריכות של הקדאיף המעט מלוח למרקם הרך של הגלידה המתוקה הופך את הנישואים הללו למושלמים. למראה יותר מרשים אפשר להוסיף קצפת ולעטר בפירות.

מה צריך (ל-12 מנות)?
200 גרם (חצי חבילה) אטריות קדאיף קפואות
100 גרם חמאה
קורט מלח
750 גרם גלידה וניל
שמנת מתוקה
חצי כפית – כפית אבקת סוכר
ענבים שחורים

מה עושים?
בקיצור – מערבבים קדאיף עם חמאה מומסת, אופים בתבנית שקעים וממלאים בכל טוב.
בפירוט – ממיסים את החמאה במיקרו. חלק מורחים בשקעים של התבנית. את השאר יוצקים על הקדאיף ומערבבים היטב. מפרידים גושי אטריות שלא יידבקו.
לוקחים ערימת איטריות ומסדרים בכל שקע כמו קן. אופים ב-190 מעלות להשחמה קלה (צבע כהה מידיי מקבל טעם שרוף ומר). מוציאים ומצננים.
מקציפים שמנת לקצף יציב.
ממלאים את הסלסילה בגלידה, מעטקים בקצפת ופירות.

IMG_5129.jpg-web

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s