מתכונים לחנוכה – סופגניות, פריקאסה, צ'ורוס

ב

מסורת נס פך השמן גוזרת עלינו מאכלים מטוגנים. אם כבר ממלאים סיר בשמן לטיגון עמוק, הנה שלוש הצעות מפתות.
נקודה אישית – אני לא משתמשת בשמן קנולה. בכיר בתעשיית השמן אמר לי, שיש בו חומר רעיל, אולם בכמות מזערית, כך שזה אושר על ידי מינהל המזון והתרופות האמריקאי, FDA. כדי למנוע את הרעל הזה, אני משתמשת בשמנים אחרים (חמניות, לדוגמה).

IMG_7781-web

אורה קורן סופגניות

סופגניות בטעם של בית. אתם יודעים בדיוק מה הכנסתם למתכון ובמה טיגנתם.

פריקאסה במלוא הדרה.
פריקאסה במלוא הדרה.

IMG_7285-web

IMG_7217-web

פריקאסה – סנדביץ' עם כל טוב, בלחמניה מטוגנת. אליפות.

ארוחותמלכים במקסיקו
ארוחותמלכים במקסיקו

IMG_5383-web

וצ'ורוס מקסיקני – ברוטב שוקולד, או מגולגל בסוכר וקינמון.

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s